Community

Deel:
Meldingen
Alles wissen

[Gesloten] Wat is de Madicom Community?

 

Madicom Team Admin
Deelgenomen: 6 jaar geleden
Berichten: 18
Topic starter  

Beste bezoeker,

Welkom op de Madicom Community.  
In deze post vind je meer informatie over de Madicom Community. 

Heb je hierna nog vragen? Klik hier voor onze contactgegevens.

 

Wat is de Madicom Community?
De Madicom Community is een online omgeving waarop je technische vragen kunt stellen, lezen of beantwoorden. Het biedt de mogelijkheid aan onze bezoekers om (geheel kosteloos) elkaar te helpen, ervaringen te delen en geholpen te worden.

Waarom de Madicom Community?
Wij hebben een ware obsessie voor klanttevredenheid en zijn een service gericht bedrijf. Wij houden ervan om mensen te helpen met technische vraagstukken. Daarnaast geloven wij dat het delen van kennis en het helpen van andere een meerwaarde is voor de maatschappij. Soms zijn er gewoon vragen, waarop bijvoorbeeld de internetproviders geen ondersteuning bieden, waarop iemand al een oplossing heeft of waarvoor je een neutraal antwoord wilt. Door middel van deze Community bieden wij de bezoekers de mogelijkheid om kosteloos en eenvoudig vragen te stellen, mee te praten of antwoorden te bieden aan elkaar. 

Technische dingen op het gebied van netwerken, wifi en computers? Daar zijn we goed in! Dat is immers ons vakgebied. Wij volgen continu trainingen om onze kennis te waarborgen. Uiteraard zijn onze experts van de Servicedesk ook actief op deze Community en proberen deze waar nodig oplossingen te bieden voor vraagstukken.

Wie kan vragen stellen en reageren?
Iedere bezoeker kan vragen stellen en/of reageren. Je kunt dit zonder account (als gast) doen of een account registreren als je hier regelmatig actief bent.

Is het ook voor niet Madicom klanten en/of producten?
Ja zeker, de Madicom Community is er voor iedereen en niet beperkt tot klanten van of producten van Madicom.

* Dit is het officiële account van Madicom.
-
Madicom.nl


Deel:
Top