Een veilig, stabiel en snel WiFi voor thuis. Het WiFi signaal van uw modem is vaak niet voldoende om de hele woning te voorzien van draadloos internet. De afstand, constructie van uw woning en tal van andere aspecten spelen hierbij een rol. Wij zorgen voor een goed WiFi netwerk voor uw woning. 1 netwerk, met overal bereik, voor al uw apparaten en gebruikers. 

WiFi voor thuis

WiFi voor thuis

Een storingsvrij, snel en betrouwbaar WiFi voor thuis? Of het gaat om een appartement of een vrijstaande villa. Wij zorgen ervoor dat u 1 uniform netwerk heeft voor uw woning, in elke ruimte en voor al uw apparaten. Veilig, stabiel, snel én betaalbaar.

Overal goed WiFi bereik

Voordat het WiFi netwerk daadwerkelijk wordt aangelegd, vind er een kennismaking plaats. Tijdens deze kennismaking wordt uw locatie bekeken en brengen wij uw eisen en wensen in kaart. Vervolgens zullen wij een meting verrichten om de beste locatie(s) voor de WiFi apparatuur vast te stellen. Hierdoor bent u verzekerd dat u overal een goed WiFi signaal heeft. Niet alleen in de woning, maar bijvoorbeeld ook in de tuin, garage of op uw dakterras.

Één netwerk voor thuis

WiFi-versterkers zorgen voor meerdere WiFi netwerken binnen uw woning. Hierdoor dient u vaak over te schakelen op een ander netwerk, wat overigens niet altijd soepel verloopt. Onze oplossing brengt hier een einde aan. Wij creëren door middel van verschillende Access Points 1 WiFi netwerk voor uw woning. U loopt van de begane grond tot aan de zolder, van de voortuin tot aan de achtertuin, terwijl u verbonden blijft met uw WiFi netwerk. De apparaten zorgen door middel van slimme software dat u altijd verbonden bent met het dichtstbijzijnde apparaat.

De beste apparatuur mét levenslange garantie

De afgelopen jaren hebben wij WiFi apparatuur van verschillende fabrikanten getest. Niet alleen op gebruiksvriendelijkheid, maar ook op stabiliteit, veiligheid, uiterlijk en de ondersteuning vanuit de fabrikant. Hierbij scoren de WiFi apparaten van TP-Link het hoogst. Wij gebruiken de WiFi apparatuur van TP-Link om installaties bij onze klanten te verzorgen. TP-Link is niet alleen wereldwijd marktleider op het gebied van WiFi apparatuur, het geeft ook een levenslange garantie op alle apparaten. De keuze om TP-Link te gebruiken geldt natuurlijk niet alleen voor klanten. Zowel thuis bij onze monteurs als op onze kantoren wordt er gebruik gemaakt van WiFi apparatuur van TP-Link.

Waarom kiezen voor Madicom?

 • WiFi is niet slechts één van onze producten, het is onze hoofdactiviteit én specialiteit.
 • Wij zijn zéér flexibel. Zo werken wij landelijk en zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week inzetbaar.
 • Wij zijn een TP-Link Authorized Partner.
 • Levenslange garantie op alle WiFi apparatuur.
 • Door rechtstreekse inkoop leveren wij de materialen tegen lage tarieven.
 • Goed opgeleide en ervaren monteurs zorgen voor een stabiel en veilig WiFi voor thuis.
 • Kennismaken, planning, levering van materialen, uitvoeren van de werkzaamheden en het bieden van service en ondersteuning. Wij verzorgen het traject van A tot en met Z.

De werkzaamheden

 • Adviseren omtrent aanleg van WiFi voor thuis.
 • Verrichten van metingen voor de juiste locatie en beste WiFi signaal.
 • Aanleg of herstel van de benodigde databekabeling.
 • Aanleg van alle benodigde WiFi apparatuur.
 • Configuratie van het WiFi netwerk.
 • Aansluiten van al uw apparaten op het WiFi netwerk.
 • Levering van alle benodigde materialen en apparatuur.
 • Het testen en labelen van het WiFi netwerk voor thuis.
 • Bieden van ondersteuning op uw WiFi netwerk.

Kosten voor een stabiel WiFi voor thuis

De kosten worden berekend op basis van de benodigde materialen en de omvang en het aard van de werkzaamheden. Ieder opdracht is immers uniek. Door onze grootschalige inkoop van materialen én het efficiënt werken met ervaren monteurs kunnen wij u zeer goedkope prijzen aanbieden. Wij komen graag bij u langs om een inschatting te maken van de kosten. Meer weten? Vul ons contactformulier in.