Mike’s Gym besteed ICT uit aan Madicom

Mike’s Gym Oostzaan / Amsterdam staat wereldwijd bekend als het gezag op het gebied van kickboxen, boxen en MMA. Mike’s Gym telt meer dan 1000 leden van jong tot oud en dient tevens als sportschool en thuisbasis van diverse kampioenen zoals Badr Hari, Melvin Manhoef, Gokhan Saki, Alistair Overeen en nog veel meer.

Om ervoor te zorgen dat het gehele bedrijfsnetwerk van de sportschool betrouwbaar en efficiënt werkt heeft Mike’s Gym besloten om het ICT uit te besteden aan Madicom.

Wij zorgen ervoor dat het netwerk van Mike’s Gym, zoals de pinapparaten, Wi-Fi voor leden en andere zaken blijven draaien, bekijken hoe we het netwerk kunnen verbeteren en schieten te hulp bij calamiteiten, zodat zij zich kunnen focussen op waar zij goed in zijn… trainen en vechten!

Business Center Facility Point Group kiest voor Madicom

Facility Point is continu bezig met het innoveren van haar dienstverlening, waaronder ook de technische infrastructuur. Een goed, stabiel en betrouwbaar netwerk waarop de klanten van Facility Point kunnen vertrouwen. Onlangs heeft Facility Point Group de opdracht om het datanetwerk aan te laten leggen in Rotterdam Airport uitbesteed aan Madicom. Meer dan 5000 meter databekabeling, meer dan 250 netwerkaansluitingen en de afwerking hiervan.

De Facility Point Group is al meer dan 25 jaar actief als verhuurder van full-service kantoren. Facility Point staat garant voor het leveren van full service kantoren, met zeer complete services & diensten en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Facility Point Group heeft Business Centers op verschillende lokaties in Nederland, waaronder; Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en meer.

Klik hier voor meer informatie over het project : Datanetwerk aanleggen in kantoorpand Facility Point Rotterdam Airport

Hoe kan je veilig internetten? Madicom op RTL4 Woontips

Steeds meer mensen maken gebruik van het internet. Maar hoe veilig is dit en hoe kun je je beschermen tegen internetcriminelen? In de uitzending van 7 oktober 2017 van RTL4 Woontips neemt Wendy de kijkers mee naar ons kantoor in Den Haag. Onze Stein legt Wendy en de kijkers uit wat de gevaren zijn en wat je kunt doen om jezelf en je gegevens zo goed mogelijk te beschermen.

Onze VPS servers veilig tegen Flip Feng (Rowhammer)

Dit bericht is van toepassing op onze klanten die gebruik maken van onze VPS oplossingen.

Hierbij willen we je informeren over de vandaag door de VU Amsterdam en KU Leuven gepubliceerde kwetsbaarheid: Flip Feng Shui. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de al bekende Rowhammer kwetsbaarheid in combinatie met geheugendeduplicatie op de virtualisatiehost.

Al onze VPS systemen maken gebruik van ECC-RAM, wat Rowhammering vrijwel onmogelijk maakt. Deze onderzoekers hebben nu bewezen en waargenomen dat het mogelijk is om meerdere bits tegelijk te flippen waardoor ECC-RAM kwetsbaarder is dan eerder werd aangenomen.

Onze engineers hebben direct actie ondernomen door geheugendeduplicatie op alle systemen uit te schakelen en eventueel extra benodigde hardware in te zetten in alle VPS-clusters. Dankzij hun inzet is ons VPS platform niet kwetsbaar voor deze aanval