Datanetwerk aanleggen, onderhouden, herindelen én certificeren. Van hoog in de lucht tot diep in de grond, van A tot en met Z. Voor thuis of kantoor, of het nu om 1 of 5000 aansluitingen gaat. Het zit diep in onze genen.

Bedrijfsnetwerk of kantoornetwerk laten aanleggen

Datanetwerk

Een datacommunicatienetwerk, ook wel datanetwerk genoemd is netwerk voor data-overdracht tussen 2 of meer apparaten, soms draadloos en soms bedraad. Datanetwerken zijn er in verschillende soorten en formaten. Zo zal het datanetwerk voor thuis, een thuisnetwerk vaak bestaan uit een modem, smartphones, printers, tablets, computers, smart tv’s en eventueel een NAS voor de back-ups. Bij een bedrijfsnetwerk of kantoornetwerk komen er wat meer apparaten bij kijken zoals servers, verdeelpunten (switches), firewalls, patch panelen en meer. Een gemiddeld datanetwerk bestaat uit 1 tot 5000 aansluitingen. Het netwerk van een internetprovider daarentegen, bestaat uit miljoenen aansluitingen. Een groot gedeelte daarvan, de databekabeling, ligt onder de grond.

Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuw datanetwerk, het onderhouden of herindelen van een bestaand datanetwerk of het certificeren van uw datanetwerk, wij zorgen ervoor dat het professionele én betaalbare gebeurd. Wij verzorgen het gehele traject, van advisering tot aan de afwerking van elke detail, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van kabel- en wandgoten. Door te werken met goed opgeleide monteurs en het gebruik van professioneel apparatuur zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van uw datanetwerk gewaarborgd blijft. Doordat wij onze materialen grootschalig inkopen, bieden wij u daarnaast goedkope prijzen.

Voor internetproviders en de daaraan verbonden aannemers zijn wij dé business partner. Wij zijn in staat om een breed scala aan werkzaamheden uit te voeren zoals het aanleggen van verbindingen, herstellen van storingen alsmede het verzorgen van klantinstallaties. Samen zorgen we voor het bereiken van ons doel, een tevreden aangesloten klant.

Ontdek hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

Datanetwerk voor

Een zorgeloos en stabiel thuisnetwerk

Aansluitingen nodig? Kabels trekken? Verouderde kabels vernieuwen? Het WIFI bereik vergroten of extra opslag nodig? Optimaal genieten van uw apparaten begint met een stabiel thuisnetwerk van goede kwaliteit.

Een kostenbesparend en storingsvrij bedrijfsnetwerk / kantoornetwerk

Van 1 tot 5000 aansluitingen, van A tot Z. Wij verzorgen het gehele traject voor het aanleggen, onderhouden, vernieuwen én certificeren van uw bedrijfsnetwerk of kantoornetwerk.

Een veilig en snel netwerk voor uw gasten

Van internet-, televisie- en telefonieaansluitingen op de kamers tot aan volledige WIFI dekking op uw terrein.

Samen gaan we voor de klant

Uitbesteden van een opdracht of extra capaciteit nodig in het werkveld? Wij zijn als flexibele business partner direct inzetbaar en beschikken over de benodigde certificering voor het koper, coax en glasvezel netwerk.