Wij realiseren WiFi oplossingen voor consumenten en bedrijven. Voor een appartement, villa, kantoor, vakantiepark of hotel. Of het nu om 1 of 500 gebruikers gaat. Een veilig, snel en betrouwbaar draadloos WiFi netwerk, op elke locatie, voor alle apparaten. Het zit diep in onze genen. 

WiFi Oplossingen

Onze WiFi oplossingen

Een draadloos netwerk, ook wel WiFi netwerk genoemd is draadloze netwerk voor data-overdracht tussen 2 of meer apparaten. WiFi netwerken zijn er in alle soorten en formaten. Zo wordt een WiFI netwerk voor thuis vaker gebruikt voor gaming, netflix, muziek of online shoppen, terwijl een WiFi netwerk op kantoor wordt gebruikt om werkzaamheden uit te oefenen die verband houden met het bedrijf. Ongeacht het soort netwerk, is het een feit dat WiFI netwerken een steeds belangrijke rol spelen in het dagelijks leven. Je kunt er (bijna) niet meer zonder. Het is dan ook een grote irritatie als het WiFi netwerk niet goed genoeg werkt. Wij realiseren WiFI netwerken voor zowel consumenten als bedrijven.

Of het nu gaat om een appartement of hotel, om 1 of 500 gebruikers, om 3 of 3000 apparaten. Wij realiseren WiFi netwerken voor elke situatie. Veilig, snel, betrouwbaar en stabiel. Wij verzorgen het gehele traject, van advisering tot aan de oplevering en klantondersteuning. Door te werken met goed opgeleide monteurs en het gebruik van professioneel apparatuur zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van uw WiFi netwerk gewaarborgd blijft. Doordat wij onze materialen rechtstreeks inkopen, bieden wij u daarnaast goedkope prijzen.

Wij zijn een geautoriseerd TP-Link partner, ook wel bekend als een Authorized TP-Link Partner. TP-Link is wereldwijd marktleider op het gebied van apparatuur voor WiFi netwerken. Door middel van deze autorisatie tonen wij aan te beschikken over de juiste kennis en de installatie conform de vereiste voorschriften uit te voeren.

Ontdek hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

WiFi oplossingen voor

WiFi voor thuis, 1 netwerk, overal bereik.

Een goede WiFi voor thuis? Wij realiseren een WiFi netwerken voor woningen. Of het nu gaat om een appartement of een villa met voor- en achtertuin. 1 netwerk, veilig, snel en betaalbaar. Voor al uw apparaten en gebruikers.

WiFi voor kantoor

Professionele, stabiele en veilige WiFi voor uw kantoor. Of het nu om 1 of meerdere locaties gaat, van 2 tot 10.000 werknemers. Overal een goed WiFi bereik, in elke ruimte, voor elke werkplek. Inclusief uitgebreide realtime beheermogelijkheden.

WiFi voor hotels

Steeds vaker hechten bezoekers waarde aan de WiFi faciliteiten van een hotel. Wij realiseren stabiele, veilige én snelle WiFi voor Hotels. Een optimaal WiFi signaal in elke kamer, vergaderzaal en openbare ruimte. Van kleine lokale hotels tot grote internationale hotelketens.