Community

Deel:
Meldingen
Alles wissen

[Gesloten] Regels voor het gebruik van de Madicom Community

 

Madicom Team Admin
Deelgenomen: 6 jaar geleden
Berichten: 18
Topic starter  

Beste bezoekers,

In deze posts vind je de algemene regels voor het gebruik van de Madicom Community.

De Madicom Community is er voor iedereen die een technische vraag wilt stellen, ervaring wilt delen of een antwoord wilt geven op een vraag. 

Belangrijk is dat de onderstaande regels in acht worden genomen bij het gebruik van de Community. Zo zorgen we ervoor dat het voor iedereen leuk blijft en dat een ieder met respect wordt behandelt.

 

Regels m.b.t. het gebruik van Madicom Community

 • Er bestaan GEEN domme vragen. 
  Een ieder kan hier een technische vraag stellen. Er zijn geen domme of stomme vragen. Vind je een vraag niet slim genoeg en weet je het antwoord? Probeer de persoon dan te helpen. Ooit wist je zelf het antwoord waarschijnlijk ook niet. Wij vinden het belangrijk dat een ieder een vraag kan stellen en/of geholpen kan worden.
 • Niet schelden, bedreigen, kwetsen, discrimineren, etc.
  Wij zijn ook wel eens boos op een leverancier, een collega of een klant. Dat is nou eenmaal menselijk. Belangrijk is wel, dat er met respect met elkaar wordt omgegaan. Dit vinden wij heel belangrijk. De community is geen platform om andere mensen, bedrijven, etc. in een kwaad daglicht te zetten, maar een plek om geholpen met te worden met je vragen. 
 • Geen illegale onderwerpen
  De Community mag niet gebruikt worden voor illegale onderwerpen. Je kunt hier dus niet terecht over vragen met hacken, jailbraken, illegale licenties, e.a. Sterker nog, in geval van een ernstige verdenking omtrent een misdrijf (bijvoorbeeld kinderporno), doen wij per direct aangifte bij de autoriteiten en verbannen we je van onze servers.
 • Geen overbodige reclame
  Heb je een vraag over je website en plaats je hier de link? Dan vinden wij dat geen probleem. Maar plaats je een post met de aanbieding van de wasmachines die je verkoopt? Dan vinden wij dat dit niet de geschikte plek is. Dit is een platform voor  technische vragen. Zo plaatsen wij zelf hier ook niet onze aanbiedingen of reclames. In dat geval verwijzen we je door naar Google Adwords, een marketing instrument om je bedrijf te promoten.

* Dit is het officiële account van Madicom.
-
Madicom.nl


Deel:
Top