U kent het vast wel, traag of zelfs geen draadloos internet in huis. In de meeste gevallen is het draadloos signaal van het modem niet voldoende om een volledige dekking in de gewenste ruimten te verzorgen. Standaard tips van het internet en uw internetprovider of het zelf plaatsen van een WiFi versterker geven niet altijd het gewenst resultaat. Erg vervelend, draadloos WiFi internet wordt namelijk steeds belangrijker en door veel apparaten gebruikt. Draadloos WiFi signaal verbeteren of versterken? De experts van Madicom helpen u graag.

draadloos wifi signaal verbeteren

Draadloos WiFi signaal verbeteren of versterken?

Wilt u het draadloos WiFi signaal verbeteren of versterken in uw woning of bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze goed opgeleide en ervaren WiFi experts zorgen voor een stabiel en goed bereik in de gewenste ruimten. Naast de ervaring en kennis op het gebied van WiFi beschikken onze experts – mede doordat wij ook voor internetproviders werken – over kennis van uw verbinding en modem.

Werkzaamheden

Wij voeren onder andere de volgende werkzaamheden uit;

  • Meten van het huidige draadloos WiFi signaal
  • Metingen om uw draadloos WiFi signaal te verbeteren of versterken
  • Plaatsen van kabelgoten en wandgoten.
  • Installeren en instellen van (draadloze) apparaten
  • Verzorgen van een goede dekking van WIFI / draadloos internet
  • Installeren en instellen van Access Points, WIFI versterkers, Repeaters
  • Het plaatsen en instellen van verdeelpunten zoals een Switch
  • Verkoop en levering van materialen en apparatuur

Materialen

Wij testen continu nieuwe WiFi apparatuur zoals versterkers, repeaters en routers. Zo weten wij zeker welk apparaat het beste werkt met uw modem. Daarnaast kennen wij deze apparaten van A tot Z zodat wij het perfect voor u kunnen instellen. Wij maken uitsluitend gebruik van materialen van hoge kwaliteit, zodat we er zeker van zijn dat u zorgeloos gebruik kunt maken van uw thuisnetwerk.

De afwerking

Voor klanten is niet alleen het draadloos WiFi signaal verbeteren maar ook de afwerking van geplaatste apparatuur van groot belang. Wij kunnen in veel gevallen databekabeling aanleggen door bestaande leidingen of onder de grond. Daar waar nodig, plaatsen wij wandgoten en kabelgoten. De databekabeling word afgewerkt op de juiste stekker of wandcontactdoos. Aan het eind testen wij het gehele systeem op de werking ervan.

Kosten van draadloos WiFi netwerk verbeteren of versterken

De kosten worden berekend op basis van de benodigde materialen en de omvang en het aard van de werkzaamheden. Ieder opdracht is immers uniek. Door onze grootschalige inkoop van materialen én het efficiënt werken met ervaren monteurs kunnen wij u zeer goedkope prijzen aanbieden. Wij komen graag bij u langs om een inschatting te maken van de kosten.