Veilig, professioneel en betrouwbaar WiFi voor op kantoor. Wij zorgen ervoor dat elke werkplek en ruimte is voorzien van een betrouwbaar en veilig WiFi signaal. Een WiFi netwerk dat aansluit op de behoeften van uw kantoor. Zowel voor uw medewerkers als voor uw gasten. Door middel van de beheersoftware is het mogelijk om WiFi netwerken van meerdere vestigingen centraal te beheren. Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z, van kennismaking tot oplevering. 

WiFi voor kantoor

WiFi voor kantoor

Wij realiseren stabiele en snelle WiFi voor kantoor. Een optimaal WiFi signaal in elke ruimte voor elke werkplek. Of het nu gaat om een kantoor met 2 medewerkers, of een organisatie met 10.000 medewerkers verspreid over 10 kantoren. Door middel van een naadloze roaming heeft u geen onderbrekingen met gevoelige toepassingen zoals VoIP en videoconferenties. Ook kunt u – indien u dat wenst – uw gasten voorzien van een veilige gastennetwerk. Groeit uw kantoor? Onze WiFi voor kantoren zijn schaalbaar en groeien mee met uw onderneming. Met de beheersoftware is het mogelijk om alle WiFi netwerken, realtime via een centraal punt te beheren en monitoren.

Overal goed WiFi bereik

Allereerst wordt er een bezoek gepland aan uw kantoor. Tijdens deze zogenoemde ‘site-survey’ bezoek maken we kennis en bekijken we uw locatie(s). We nemen uw wensen en eisen door en verrichten metingen om de exacte locaties van het WiFi apparatuur te bepalen. Hiermee zorgen we ervoor dat u in elk gewenste ruime een goed WiFi bereik heeft.

Naadloze roaming

Dankzij 802.11k en 802.11v (naadloze roaming) schakelen apparaten automatisch over naar het access point met een optimaal signaal. Omdat dit zorgt voor een naadloze overgang, worden gevoelige toepassingen zoals VoIP en videoconferenties niet onderbroken.

Uitgebreide beheermogelijkheden

Dankzij de software kunt u eenvoudig realtime het WiFi netwerk op kantoor beheren en monitoren. Hierbij is het mogelijk om meerdere locaties / kantoren vanaf 1 omgeving te beheren. U heeft altijd en overal veilig en op afstand toegang tot de beheersoftware. Wilt u het beheer van uw WiFi netwerk van uw kantoor of kantoren liever uitbesteden? Dan nemen wij dit voor u uit handen.

De beste apparatuur mét levenslange garantie

De afgelopen jaren hebben wij WiFi apparatuur van verschillende fabrikanten getest. Niet alleen op gebruiksvriendelijkheid, maar ook op stabiliteit, veiligheid, uiterlijk en de ondersteuning vanuit de fabrikant. Hierbij scoren de WiFi apparaten van TP-Link het hoogst. Wij gebruiken de WiFi apparatuur van TP-Link om installaties bij onze klanten te verzorgen. TP-Link is niet alleen wereldwijd marktleider op het gebied van WiFi apparatuur, het geeft ook een levenslange garantie op alle apparaten. De keuze om TP-Link te gebruiken geldt natuurlijk niet alleen voor klanten. Zowel thuis bij onze monteurs als op onze kantoren wordt er gebruik gemaakt van WiFi apparatuur van TP-Link.

Waarom kiezen voor Madicom?

 • WiFi oplossingen zijn niet slechts één van onze producten, het is onze hoofdactiviteit én specialiteit.
 • Wij zijn zéér flexibel. Zo werken wij landelijk en zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week inzetbaar.
 • Wij zijn een TP-Link Authorized Partner.
 • Levenslange garantie op alle WiFi apparatuur.
 • Door rechtstreekse inkoop leveren wij de materialen tegen lage tarieven.
 • Goed opgeleide en ervaren monteurs zorgen voor een stabiel en veilig WiFi voor kantoor.
 • Kennismaken, planning, levering van materialen, uitvoeren van de werkzaamheden en het bieden van service en ondersteuning. Wij verzorgen het traject van A tot en met Z.

De werkzaamheden

 • Adviseren omtrent aanleg van WiFi voor kantoor.
 • Verrichten van metingen voor de juiste locatie en beste WiFi signaal.
 • Aanleg of herstel van de benodigde databekabeling.
 • Installatie van alle benodigde WiFi apparatuur.
 • Configuratie van het WiFi netwerk.
 • Aansluiten van al uw apparaten op het WiFi netwerk.
 • Levering van alle benodigde materialen en apparatuur.
 • Het testen en labelen van het WiFi netwerk voor kantoor.
 • Bieden van ondersteuning op uw WiFi netwerk.
 • Het beheer van uw WiFi netwerk uit handen nemen.

Kosten voor een stabiel WiFi voor kantoor

De kosten worden berekend op basis van de benodigde materialen en de omvang en het aard van de werkzaamheden. Ieder opdracht is immers uniek. Mede door onze rechtstreekse inkoop van materialen én het efficiënt werken met ervaren monteurs kunnen wij u zeer goedkope prijzen aanbieden. Wij komen graag bij u langs om een inschatting te maken van de kosten. Meer weten? Vul ons contactformulier in.