ICT beheer uitbesteden

Wilt u zich focussen op uw core business en het ICT beheer uitbesteden? Wij zorgen voor betrouwbare, flexibele én betaalbare ICT beheer van kleine tot middelgrote omgevingen. Voor elke klant een op maat gemaakte aanpak, met óf zonder contract!

ict beheer uitbesteden

Zorgeloos uw ICT Beheer uitbesteden

Wij begrijpen als geen ander dat niet ieder bedrijf dezelfde behoefte heeft als het gaat om de automatisering. Voor bedrijven en instellingen welke geen ICT-afdeling (willen) hebben, nemen wij het beheer van de ICT-omgeving uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw werkplekken en systemen optimaal worden beheerd. Onze ICT-specialisten helpen u direct met uw probleem en zijn bereid samen met u te kijken op welke manier u nog beter gebruikt kunt maten van uw automatisering.

Bij ons bent u vrij om te bepalen in welke vorm u voor onze dienstverlening kiest. U heeft bij ons de mogelijkheid te kiezen voor een strippenkaart waarbij vooraf een aantal uren inkoopt. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid een contract af te sluiten voor het beheer per systeem of gehele omgeving.

Wij kijken graag samen met u naar uw wensen en situatie om te beslissen op welke manier u het beste uw ICT Beheer kan uitbesteden.

Systeembeheer
Netwerkbeheer
Werkplekbeheer
ICT Management
Verkoop van hardware en software