Steeds vaker hebben bezoekers de behoefte aan WiFi tijdens hun verblijf in hotels. Wij realiseren veilige, stabiele en snelle WiFi voor hotels. Optimaal bereik in elke kamer, vergaderzaal of openbare ruimte. Dankzij de beheersoftware is het mogelijk om WiFi netwerken van meerdere vestigingen centraal te beheren. Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z.

WiFi voor Hotels

WiFi voor Hotels

Vroeger was het voornamelijk de zakelijke klant die waarde hechtte aan de internetfaciliteiten van een hotel. Tegenwoordig zijn dat vrijwel alle bezoekers. De beoordelingen van het WiFi worden steeds vaker gedeeld op grote boekingswebsites. Wij realiseren professionele WiFi voor hotels. Zowel voor de bezoekers als voor de medewerkers. Een stabiel, snel én veilig WiFi netwerk met optimaal bereik in elke kamer, vergaderzaal, restaurant en openbare ruimte van het hotel. Zowel voor de kleine lokale hotels, als voor de grote nationale en internationale hotelketens.

Veilige gastnetwerk

Het gastnetwerk beschikt over een beveiligde toegang voor gasten die gebruik willen maken van de WiFi in uw hotel. Captive Portal zorgt dat alleen bevoegde gasten het netwerk kunnen gebruiken. De verificatie kan via SMS of Facebook verlopen, wat het inloggen vereenvoudigt. Gasten kunnen hierdoor nog makkelijker verbinding maken en dit werkt in het voordeel van uw hotel.

Stabiele verbinding met naadloze roaming

Door middel van een voorafgaande uitgebreide meting worden de exacte locaties van alle WiFi apparatuur bepaalt. Dit zorgt voor een volledige dekking in elke gewenste ruimte. Dankzij 802.11k en 802.11v (naadloze roaming) schakelen apparaten automatisch over naar het access point met een optimaal signaal. Omdat dit zorgt voor een naadloze overgang, ondervinden uw bezoekers geen onderbrekingen in het WiFi signaal.

Uitgebreide beheermogelijkheden

Door middel van de software kunt u alle WiFi apparatuur eenvoudig realtime beheren en monitoren. Het is tevens mogelijk om het beheer van meerdere vestigingen centraal te beheren. U heeft altijd en overal veilig en op afstand toegang tot de beheersoftware. Wilt u het beheer van uw WiFi netwerk van uw kantoor of kantoren liever uitbesteden? Dan nemen wij dit voor u uit handen.

De beste apparatuur mét levenslange garantie

De afgelopen jaren hebben wij WiFi apparatuur van verschillende fabrikanten getest. Niet alleen op gebruiksvriendelijkheid, maar ook op stabiliteit, veiligheid, uiterlijk en de ondersteuning vanuit de fabrikant. Hierbij scoren de WiFi apparaten van TP-Link het hoogst. Wij gebruiken de WiFi apparatuur van TP-Link om installaties bij onze klanten te verzorgen. TP-Link is niet alleen wereldwijd marktleider op het gebied van WiFi apparatuur, het geeft ook een levenslange garantie op alle apparaten. De keuze om TP-Link te gebruiken geldt natuurlijk niet alleen voor klanten. Zowel thuis bij onze monteurs als op onze kantoren wordt er gebruik gemaakt van WiFi apparatuur van TP-Link.

Waarom kiezen voor Madicom?

 • WiFi oplossingen zijn niet slechts één van onze producten, het is onze hoofdactiviteit én specialiteit.
 • Wij zijn zéér flexibel. Zo werken wij landelijk en zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week inzetbaar.
 • Wij zijn een TP-Link Authorized Partner.
 • Levenslange garantie op alle WiFi apparatuur.
 • Door rechtstreekse inkoop leveren wij de materialen tegen lage tarieven.
 • Goed opgeleide en ervaren monteurs zorgen voor een stabiel en veilig WiFi voor hotels.
 • Kennismaken, planning, levering van materialen, uitvoeren van de werkzaamheden en het bieden van service en ondersteuning. Wij verzorgen het traject van A tot en met Z.

De werkzaamheden

 • Adviseren omtrent aanleg van WiFi voor hotels.
 • Verrichten van metingen voor de juiste locatie en beste WiFi signaal.
 • Aanleg of herstel van de benodigde databekabeling.
 • Installatie van alle benodigde WiFi apparatuur.
 • Configuratie van het WiFi netwerk.
 • Aansluiten van al uw apparaten op het WiFi netwerk.
 • Levering van alle benodigde materialen en apparatuur.
 • Het testen en labelen van het WiFi netwerk.
 • Bieden van ondersteuning op uw WiFi netwerk.
 • Het beheer van uw WiFi netwerk uit handen nemen.

Kosten voor een stabiel WiFi voor hotels

De kosten worden berekend op basis van de benodigde materialen en de omvang en het aard van de werkzaamheden. Ieder opdracht is immers uniek. Mede door onze rechtstreekse inkoop van materialen én het efficiënt werken met ervaren monteurs kunnen wij u zeer goedkope prijzen aanbieden. Wij komen graag bij u langs om een inschatting te maken van de kosten. Meer weten? Vul ons contactformulier in.