Madicom Geen reacties

Madicom is een geautoriseerde partner van TP-Link geworden (TP-Link Authorized Partner).

TP-Link is een vooruitstrevend leverancier en wereldwijd marktleider in de markt voor draadloze netwerkoplossingen.

TP-Link produceert o.a. switches en Wi-Fi Access Points. Deze worden door Madicom worden gebruikt bij de aanleg van professionele draadloze (Wi-Fi) netwerken voor consumenten en bedrijven.

Madicom legt professionele draadloze Wi-Fi netwerken aan voor consumenten en bedrijven. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de producten van TP-Link. De reden hiervoor is dat wij producten van verschillende fabrikanten testen. De producten van TP-Link komen als beste uit onze tests.

De klantbeleving staat bij ons centraal. Dankzij de producten van TP-Link is het voor ons mogelijk om een professioneel Wi-Fi netwerk te creëren. Overal online en veilig. Of het nu gaat om een appartement, hotel of stadscentrum.

Door erkend te worden als geautoriseerde partner toont Madicom aan te beschikken over de juiste productkennis en te werken volgens de vereiste normen bij het adviseren en de aanleg van een goed werkend draadloos netwerk.

Op 19 juni is Madicom door de Manager of Distribution & B2B Benelux van TP-Link  gekwalificeerd als TP-Link Authorized partner.

Een sterk merk heeft immers net zo sterke partners nodig.