Hoe kunnen we je helpen?

Categorieën
< Alle onderwerpen

TP-Link Deco firmware updaten

In dit artikel leggen wij je uit hoe je eenvoudig de firmware van de TP-Link Deco kan updaten.

• Deze instructie is van toepassing op alle Deco modellen.

Waarom moet je de firmware van de TP-Link Deco updaten?

De fabrikant (TP-Link) werkt continu aan het verbeteren van de apparaten. Updates zorgen ervoor dat je apparaat is bijgewerkt en beschikt over de laatste updates op het gebied van veiligheid en functionaliteit. Daarnaast worden eerder gevonden fouten (de zogenoemde bugs) hersteld.

Hoe update je de firmware van de TP-Link Deco?

1. Open de Deco app.
    Madicom - TP-Link Deco App beginscherm
  2. Klik rechtsonder op “Meer” en vervolgens op “Voer een update uit voor Deco
    Madicom - TP-Link Deco App - Tabblad Meer

3. Klik op “Download de firmware
    Madicom - TP-Link Deco App - Download firmware
  4. Er wordt een bevestiging gevraagd om de firmware te downloaden. Klik op “Download de firmware
  5. Klik op “Installeer
    Madicom - TP-Link Deco App - Start installatie
  6. Er wordt een bevestiging gevraagd om de installatie te starten. Klik op “Installeer
    Madicom - TP-Link Deco App - Bevestig installatie
  7. De installatie wordt nu uitgevoerd. Dit duurt ongeveer 5-10 minuten.
    Madicom - TP-Link Deco App - Bezig met updaten
  8. Je ziet een bevestiging dat de installatie is voltooid en de Deco is bijgewerkt.
    Madicom - TP-Link Deco App - Firmware bijgewerkt
  9. De update voor de Deco is nu geïnstalleerd.

Vragen of hulp nodig?

Ervaar je problemen tijdens het updaten van de TP-Link Deco’s of heb je andere vragen? Onze experts helpen je graag verder. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Top