Hoe kunnen we je helpen?

Categorie├źn
< Alle onderwerpen

Klacht indienen misbruik Madicom klant

Het is uiteraard verboden voor klanten van Madicom om spam te versturen via het Madicom netwerk of om de diensten van Madicom te gebruiken in verband met spam, phishing, fraude, hacking en dergelijke illegale zaken.

Wij willen je aanmoedigen om contact met ons op te nemen over alle vormen van misbruik vanaf het Madicom netwerk. Je kan je klacht per e-mail sturen. Onze Servicedesk zal de klacht dan in behandeling nemen en waar nodig maatregelen treffen.

Stuur bij het melden van e-mail misbruik of spam altijd de volledige mail-headers van het spambericht mee. Deze informatie is essentieel voor het instellen van een onderzoek.

Houd er rekening mee dat wij vanwege privacy je niet altijd kunnen meedelen welke actie en maatregelen wij ondernemen tegen de betreffende klant. Ook kan het zijn dat wij tijd nodig hebben voor nader onderzoek of juridisch overleg. Elke klacht wordt namelijk grondig onderzocht en we nemen dergelijke klachten zeker serieus.

Als er sprake is van een misdrijf, neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie in je woonplaats. Je kan ons je proces-verbaal nummer doorgeven, zodat ook wij deze informatie kunnen gebruiken voor een eventuele aangifte.

Top