Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? We hebben een selectie gemaakt van de bij ons meest gestelde vragen. De vragen en antwoorden vind je op deze pagina. Indien je vraag niet op deze pagina vermeld staat, kun je contact met ons opnemen. We gaan dan ons best doen om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Webshop - Bestellen, betalen, retourneren en meer..

Je bestelling betalen

Alle bestellingen uit onze Webshop kun je tijdens het bestelproces direct af rekenen met iDeal.

iDeal is een veilige en eenvoudige betaalmiddel waarbij je de betaling kunt doen via je eigen bank. De betaling van iDeal wordt direct door ons verwerkt.

Voor zakelijke klanten die vaker bij ons hebben besteld bieden we de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Ben je een zakelijke klant en hebben wij vaker werkzaamheden voor jullie verricht of heb je vaker bestelling gedaan? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bezorging

Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen.

Bestellingen die voor 23.59 zijn geplaatst én betaald, worden de volgende dag tussen 09.00 en 22.00 bezorgd. Ook op zondag en ook in het weekend.

Om er zeker van te zijn dat we je bestelling op tijd afleveren, bezorgen wij alle bestellingen zelf. Zo zijn we niet afhankelijk van eventuele vertragingen van postbedrijven. Daarnaast zorgen we ervoor dat we alle producten altijd op voorraad hebben.

Op de onderstaande vrije- en feestdagen bezorgen we niet. In dat geval wordt je bestelling de volgende dag bezorgd.

Nieuwjaarsdag, 1e & 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 1e & 2e Pinksterdag, 1e & 2e Kerstdag, Oudjaarsdag, Suikerfeest en Offerfeest.

Retourneren

Alle bestelde producten kun je bij ons eenvoudig binnen 30 dagen retourneren.

Nadat de producten zijn ontvangen en gecontroleerd, storten we het betaalde bedrag binnen 3 werkdagen terug op de rekening waarmee je de bestelling hebt betaald.

Op onze retourpagina (klik hier) vind je uitgebreide informatie over onze retourvoorwaarden en het retourproces.

Top