Webdesign voor Moskee Noeroel Islam

Webdesign voor moskee Noeroel Islam
Webdesign voor moskee Noeroel Islam
Webdesign voor moskee Noeroel Islam

HET PROJECT

De Haagsche moskee- en moslimvereniging Noeroel Islam heeft ons gevraagd de website voor de vereniging te ontwikkelen. Doelstelling is het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke, stabiele en snelle website waarop alle informatie van de vereniging kan worden geplaatst. Tijdens de Islamitische feest- en gedenkdagen wordt de website door een groot aantal mensen tegelijkertijd bezocht. Het is belangrijk dat ook op deze piekmomenten de website een goede performance haalt. Een ander wens is het zelf kunnen beheren van de inhoud, zoals foto’s, video’s en teksten.

Nadat de benodigde techniek was bepaald zijn wij begonnen met de ontwikkeling van de website. In minder dan 2 weken tijd werd de complete website opgeleverd. Er is gekozen voor een CMS systeem, zodat de vrijwilligers van de moskee, zelf op eenvoudige wijze de inhoud van de website kunnen beheren. De website is dusdanig ontwikkeld dat deze op elk type apparaat (smartphone, tablet of computer) goed weergegeven word.

Wij hebben de website dusdanig ontwikkeld dat deze goed door Google word geïndexeerd. Zo verschijnt de website hoog in de resultaten op relevante zoekwoorden zoals ‘moskee den haag’ en ‘moslimvereniging den haag’.

Top