Madicom november 27, 2015 Geen reacties

Webdesign project voor Bewaking365.nl

Webdesign voor Bewaking365 Camerabewaking
Webdesign voor Bewaking365 Camerabewaking
Webdesign voor Bewaking365 Camerabewaking

HET PROJECT

Een snelle, overzichtelijke en veilige webwinkel

Bewaking365.nl, een webwinkel in Full HD bewakingscamera’s. De webwinkel is volledig door ons ontwikkeld, evenals de domeinregistratie en webhosting. Voor de webwinkel is gebruikt gemaakt van het opensource systeem van OpenCart. Om de betalingen te verwerken is gekozen voor een iDeal integratie, elke bestelling veilig en snel kan worden betaald. Dagelijks worden er door ons nog werkzaam heden verricht om de webwinkel te perfectioneren en hoger te laten posititioneren in zoekmachines als Google en Bing.

Madicom november 27, 2015 Geen reacties

Webdesign voor Moskee Noeroel Islam

Webdesign voor moskee Noeroel Islam
Webdesign voor moskee Noeroel Islam
Webdesign voor moskee Noeroel Islam

HET PROJECT

De Haagsche moskee- en moslimvereniging Noeroel Islam heeft ons gevraagd de website voor de vereniging te ontwikkelen. Doelstelling is het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke, stabiele en snelle website waarop alle informatie van de vereniging kan worden geplaatst. Tijdens de Islamitische feest- en gedenkdagen wordt de website door een groot aantal mensen tegelijkertijd bezocht. Het is belangrijk dat ook op deze piekmomenten de website een goede performance haalt. Een ander wens is het zelf kunnen beheren van de inhoud, zoals foto’s, video’s en teksten.

Nadat de benodigde techniek was bepaald zijn wij begonnen met de ontwikkeling van de website. In minder dan 2 weken tijd werd de complete website opgeleverd. Er is gekozen voor een CMS systeem, zodat de vrijwilligers van de moskee, zelf op eenvoudige wijze de inhoud van de website kunnen beheren. De website is dusdanig ontwikkeld dat deze op elk type apparaat (smartphone, tablet of computer) goed weergegeven word.

Wij hebben de website dusdanig ontwikkeld dat deze goed door Google word geïndexeerd. Zo verschijnt de website hoog in de resultaten op relevante zoekwoorden zoals ‘moskee den haag’ en ‘moslimvereniging den haag’.

Madicom november 27, 2015 Geen reacties

Webdesign – Reisbureau Noori Travel

Webdesign reisbureau Noori Travel
Webdesign reisbureau Noori Travel
Webdesign reisbureau Noori Travel

DE OPDRACHT

Madicom werd door Reisbureau Noori Travel gevraagd een website te ontwikkelen waarmee ze het bedrijf op het internet konden presenteren. De wensen waren helder; Zelf de reizen kunnen beheren, Een foto-gallerij welke eenvoudig beheert kan worden én een online reserveringsformulier voor de bezoekers.

DE OPLOSSING

Op basis van de wensen van Noori Travel is gekozen voor een CMS website, zodat de inhoud zoals teksten, reizen, foto’s en video’s eenvoudig door de klant beheert kunnen worden. We zijn gestart met het maken van een concept, welke we – na goedkeuring van Noori Travel – hebben uitgewerkt tot de definitieve website.

HET RESULTAAT

Binnen 1 week werd de website geheel opgeleverd.

  • Fris, overzichtelijk en eenvoudig design
  • Online reserveringsformulier voor de website bezoekers.
  • Foto gallerij waarvan de foto’s eenvoudig beheert kunnen worden
  • CMS gebaseerde website zodat de inhoud eenvoudig zelf beheert kan worden
  • Snelle en stabiele website door hosting op onze eigen servers
Madicom november 27, 2015 Geen reacties

Webdesign – Hotel Casa Irene in Suriname

Webdesign en SEO Hotel Casa Irene
Webdesign en SEO Hotel Casa Irene
Webdesign en SEO Hotel Casa Irene

HET PROJECT

Webdesign voor Suriname’s meest luxe hotel

Hotel Casa Irene, met 3 prachtige zwembaden, een supergrote gym en appartementen voorzien van alle luxe behoort het tot de meest luxueuze appartementen hotel van Suriname en omstreken.

In opdracht van Hotel Casa Irene hebben wij de website ontwikkeld. Een website, voorbereid voor het gebruik in meerdere talen en met een online boekings- en reserveringssysteem met de mogelijkheid om via PayPal, iDeal of Creditcard te betalen. Via de beheerdersgedeelte kunnen de medewerkers van Hotel Casa Irene alle boekingen inzien, reserveringen omzetten tot boekingen en het klantcontact bijhouden.

Naast het ontwikkelen van de website hebben wij deze ook geoptimaliseerd om hoger te eindigen op relevante zoekwoorden in Google. Op zoekwoorden zoals ‘luxe hotel Suriname’, ‘casa irene’, ‘hotel appartementen Suriname’ eindigt de website van Hotel Casa Irene op de eerste pagina, op een positie variërend van 1 tot 4. (meting 1 december 2015).