Bij ons vind u échte webdesign experts. Wij bouwen professionele websites en webwinkels, snel en goedkoop. Door van de laatste technieken gebruik te maken zorgen we ervoor dat elke website of webwinkel veilig, stabiel en gebruiksvriendelijk is. Op de computer, maar ook op de smartphone en tablet.

Wij bouwen alle websites en webwinkels op basis van een zogenoemd CMS systeem. Hierdoor kunt u – indien gewenst – eenvoudig de inhoud van uw website beheren, en dat zónder programmeerkennis.

Webdesign en SEO

Full-service Webdesign en SEO

Of het nu gaat om een simpele website van 2 pagina’s of om een complexe webwinkel, wij verzorgen het gehele traject van A tot en met Z. Wij verzorgen onder andere;

  • Domeinnaam registratie van uw domeinnaam
  • Web hosting en E-mail op onze veilige en snelle servers
  • Back-up en herstel van uw website
  • Ontwikkeling en onderhoud van uw website of webwinkel
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO) voor hogere positie in Google
  • Social-Media accounts en pagina’s zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en YouTube
  • Advisering en training omtrent het gebruik van uw website

Doordat wij het gehele traject voor u kunnen verzorgen heeft u slechts 1 aanspreekpunt voor uw gehele website of webwinkel.

Webdesign levertijd

Nadat wij uw wensen in kaart hebben gebracht en de benodigde stukken van u hebben ontvangen, starten wij direct met de ontwikkeling van uw website en alles wat daarbij komt kijken. Doorgaans worden websites en webwinkel binnen 1 á 2 weken door ons opgeleverd.

Van groot tot klein

Een eenvoudige website voor uw hobby, een website voor uw rijschool, een website voor uw kantoor of een ingewikkelde webwinkel? Niets is ons te gek. Wij zorgen ervoor dat uw wensen worden gerealiseerd. Wij hebben ervaring met zowel kleine als grote websites en webwinkels.

Stabiel, snel en veilig

Uw website of webwinkel wordt gehost (=geplaatst) op onze eigen snelle en stabiele webservers. Onze webservers zijn redundant uitgevoerd en bevinden zich verspreid over grote en veilige datacenters in Nederland en Europa. Zo bent u altijd verzekerd van een goede, snelle en veilige bereikbaarheid van uw website of webwinkel.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Door gebruik te maken van de laatste technieken zorgen wij ervoor dat uw website eenvoudig en goed kan worden geïndexeerd door zoekmachines zoals Google en Bing. Om uw website op de beste posities te krijgen is het belangrijk om de inhoud en techniek te blijven optimaliseren, dit doen uw concurrenten immers ook. Onze webdesign en SEO experts kunnen dit voor u verzorgen. Samen met u maken we een plan van aanpak en doelen en gaan we aan de slag om uw website te optimaliseren.

Onderhoud en aanpassingen

Doordat wij websites en webwinkels bouwen op basis van een zogenoemd CMS systeem, kunt u eenvoudig zelf de inhoud beheren. Hiervoor heeft u geen programmeerkennis nodig, het lijkt alsof u in een tekstverwerker werkt. Besteed u dit liever uit? Dan kunt u ons de aanpassingen en het onderhoud van uw website of webwinkel laten uitvoeren.

Kosten voor Webdesign en SEO

Elke website of webwinkel is uniek. Daarom is het lastig om vooraf een exacte prijs te geven. De kosten zijn afhankelijk van de aard en omvang van de werkzaamheden. Wel kunnen we u vooraf vertellen dat wij zéér scherpe tarieven hanteren. Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende offerte.