Community

Kan KPN aansluiting...
 
Deel:
Meldingen
Alles wissen

[Opgelost] Kan KPN aansluiting niet vinden

  

0
Topic starter

Wij hebben onlangs een appartement gekocht maar kunnen geen kpn aansluiting vinden in de woning. De ziggo aansluiting zit er wel, maar wij willen graag ons kpn internetabonnement verhuizen. Volgens kpn heeft de woning wel een aansluitpunt.

Iemand een idee?

1 antwoord
0

Beste Hans-Peter,

Allereerst gefeliciteerd met de koop van jullie appartement! 
Dank voor het gebruiken van de Madicom Community.

Indien je contact hebt gehad met KPN en zij aangeven dat er een aansluitpunt in de woning zit (dit wordt ook wel een ISRA punt genoemd) betekend dit dat er volgens de administratie van KPN ooit een aansluitpunt is aangelegd in de woning.

In oudere woningen bevindt het ISRA punt zich vaak in de gang, woonkamer, slaapkamer of de meterkast. In nieuwere woningen bevindt dit punt zich vaak in de meterkast. Het kan ook voorkomen dat het ISRA punt zich bevind in de technische ruimte, bijvoorbeeld op de gallerij.

Indien er werkelijk geen ISRA punt zit, kan dit betekenen dat de vorige bewoners deze wellicht hebben verwijderd, bijvoorbeeld omdat zij enkel de diensten van Ziggo gebruikten (en dus dit punt niet nodig hadden). Dat is inderdaad niet heel slim.

In dit artikel leggen we het e.e.a. uit over het KPN ISRA punt, wat het is, hoe het eruit ziet en waar je het kunt vinden: Aansluitpunten (ISRA, AOP en FTU)

Mocht je na deze informatie en het zoeken werkelijk geen ISRA punt vinden, dan zou je bij KPN een aanvraag moeten doen voor een zogenoemd ISRA herstel. KPN komt dan langs om het punt te traceren en te herstellen. Wellicht zitten hier kosten aan verbonden, maar dit kan je het beste bij KPN opvragen.

Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag!

 

Madicom Servicedesk

* Dit is het officiële account van Madicom.
-
Madicom.nl

Je antwoord

Auteursnaam

E-mailadres auteur

Je vraag *

De maximale toegestane bestandsgrootte is 10MB

 
Voorbeeld Revisies van 0 Opgeslagen
Deel:
Top